Despre noi

New Building Factory (NBF) a luat fiinta in anul 2001 si este o societate comerciala pe actiuni cu capital privat integral romanesc.

NBF are ca principal obiect de activitate realizarea de cladiri si invelitori metalice autoportante, acestea regasindu-si aplicabilitatea in cele mai diverse domenii si sub cele mai diverse forme: depozite, hale industriale, centre comerciale, parcari, sali de expozitie, sali de sport, locuinte, piscine, cladiri cu destinatie militara, hangare si multe altele.

NBF a aparut pe piata constructiilor metalice din Romania din dorinta de a revolutiona acest domeniu prin promovarea unei tehnologii eficiente si inedite, existenta si aplicata cu succes in tarile dezvoltate: Tehnologia Automatic Building Machine (ABM).

 

NBF are o echipa tanara, dinamica, deschisa spre comunicare si hotarata sa satisfaca, in cele mai mici amanunte, cerintele dumneavoastra. Scopul nu este acela de a va impune un pachet rigid de produse standard, ci de a va oferi flexibilitate si unicitate, la preturi mici si intr-un timp record.

NBF produce cladiri usoare, cu aceeasi valoare de intrebuintare ca si a celor realizate prin intermediul tehnologiilor deja existente. Deosebirea consta in faptul ca, fiind autoportante, consumul de materiale este redus considerabil reducand astfel costurile.

Tehnologia Automatic Building Machine (ABM) este o solutie rapida si economica aplicata in domeniul constructiilor metalice. Cu tehnologia ABM se pot fabrica si monta constructii din metal de pana la 30 de metri deschidere, la un cost mult mai redus decat oricare alt sistem conventional de constructii.

NBF pune accent pe calitate si seriozitate, atat in proiectare si executie, cat si in aprovizionarea cu materii prime si materiale. In toate compartimentele lucreaza persoane calificate si competente, iar partenerii nostri de afaceri, straini sau autohtoni, se bucura de un deosebit renume.

 
Avantajele construirii cu tehnologia ABM:
Viteza ridicata de construire (170mp/zi);
Costuri reduse fata de oricare alta solutie conventionala de constructii;
Maximizarea spatiului util construit: nu necesita stalpi si grinzi intermediare;
Scapati de grija infiltratiilor: nu se folosesc suruburi si nu se dau gauri;
Nu acumuleaza zapada datorita formei semirotunde;
 
Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu si cu un portofoliu de zeci de proiecte putem spune ca suntem lideri in domeniul constructiilor metalice autoportante din elemente structurale MIC 120 si MIC 240.

TEHNOLOGIE

New Building Factory este detinator al tehnologiei originale americane M.I.C. Industries – Automatic Building Machine.

Avem in dotare utilajele:

AMB MIC – 120: Este un laminor la rece capabil sa produca panouri drepte si curbate cu raza minima de 2 m. Cu ajutorul lui se pot construi cladiri cu deschidere de min. 4 m si inaltime de 2 m. pana la deschideri de 15 m cu inaltimi de 7 m.

AMB MIC – 240:  Este un laminor la rece capabil sa produca panouri drepte si curbate cu raza minima de 4,5m. Cu ajutorul lui se pot construi cladiri cu deschidere de min. 9 m si inaltime de 4,5 m. pana la deschideri de ~30 m cu inaltimi de 12,5 m.

AMB MIC – 500:  Cu ajutorul utilajului MIC 500 se poate aplica o termoizolatie cu celuloza in straturi de pana la 5cm pe orice suport: tabla simpla sau zincata, lemn, zidarie, beton, etc. Acest sistem de izolare este format din fibra de celuloza in combinatie cu un adeziv lichid si ofera o excelenta izolare termica si acustica.