TELEFON

0740 218 569

ADRESA

Str. Calinesti, nr. 680 bis, Filipestii de Targ, Prahova

Despre noi

New Building Factory (NBF) a luat fiinta in anul 2001 si este o societate comerciala pe actiuni cu capital privat integral romanesc.

NBF are ca principal obiect de activitate realizarea de cladiri si invelitori metalice autoportante, acestea regasindu-si aplicabilitatea in cele mai diverse domenii si sub cele mai diverse forme.

NBF a aparut pe piata constructiilor metalice din Romania din dorinta de a revolutiona acest domeniu prin promovarea unei tehnologii eficiente si inedite, existenta si aplicata cu succes in tarile dezvoltate: Tehnologia Automatic Building Machine (ABM).

NBF are o echipa competenta si dinamica, deschisa spre comunicare si hotarata sa satisfaca, in cele mai mici amanunte, cerintele dumneavoastra. Scopul nu este acela de a va impune un pachet rigid de produse standard, ci de a va oferi flexibilitate si unicitate, la preturi rezonabile si intr-un timp record.

NBF pune accent pe calitate si seriozitate, atat in proiectare si executie, cat si in aprovizionarea cu materii prime si materiale.

NBF produce cladiri usoare, cu aceeasi valoare de intrebuintare ca si a celor realizate prin intermediul tehnologiilor deja existente. Deosebirea consta in faptul ca, fiind autoportante, consumul de materiale este redus considerabil diminuand astfel costurile si implicit pretul final.

Tehnologia Automatic Building Machine (ABM) este o solutie rapida si economica aplicata in domeniul constructiilor metalice, cu ajutorul careia se pot fabrica si monta constructii usoare, cu deschideri semnificative, la un cost mult mai redus decat oricare alt sistem conventional de constructii.

Avantajele construirii cu tehnologia ABM:

  • Viteza ridicata de construire;
  • Costuri reduse fata de oricare alta solutie conventionala de constructii;
  • Maximizarea spatiului util construit, intrucat nu necesita stalpi si grinzi intermediare;
  • Eliminarea riscului de infiltratii, elementele structurale arcuite fiind continue pe toata lungimea lor si imbinate prin faltuire mecanica;
  • Nu acumuleaza zapada, datorita formei semirotunde.

Experienta de peste 17 ani in domeniu si un portofoliu vast si diversificat ne recomanda ca fiind un jucator important pe piata constructiilor metalice autoportante din Romania.

Tehnologie

New Building Factory este detinator al tehnologiei originale americane M.I.C. Industries – Automatic Building Machine. Avem in dotare utilajele:

MIC-120 ABM: Este un laminor la rece care profileaza tabla cu grosimea cuprinsa intre 0,7 – 1,0 mm in elemente structurale autoportante, plane si curbate. Elementele structurale autoportante plane se folosesc pentru inchiderile verticale ale frontoanelor, formand un perete unitar, etans, perfect functional si estetic. Elementele structurale arcuite autoportante se utilizeaza pentru obtinerea arcadelor cu deschideri de pana la maxim 17 m.

Imagine pentru sectiunea elementelor structurale realizate cu MIC 120.

MIC-240 ABM: Este un laminor la rece care profileaza tabla cu grosimea cuprinsa intre 1,0 -1,5 mm in elemente structurale autoportante, plane si curbate. Elementele structurale autoportante plane se folosesc pentru sistemul de preluare a apelor pluviale. Elementele structurale arcuite autoportante se utilizeaza pentru obtinerea arcadelor cu deschideri de pana la maxim 28 m.

Imagine pentru sectiunea elementelor structurale realizate cu MIC 240.

In cazul ambelor tipuri de profile, configuratia sectiunii arcului, inaltimea peretilor laterali, incarcarile zonale de zapada, vant si seism sunt factori care vor limita dimensiunile maxime ale constructiilor.

MIC-500 MIS: Este un utilaj care aplica termoizolatie cu celuloza, atat in sistem umed – prin torcretare pe diverse suprafete suport: tabla, lemn, zidarie, beton – cat si in sistem uscat – prin injectarea fibrei de celuloza in spatiul format de peretele exterior si un intrados din OSB, gips-carton sau PVC. Stratul de celuloza confera protectie termica, fonica si anticondens.